Hvorfor fejre dine børns dåb med alle dine venner?

0
181

dåb er en praksis, hvor en person skal hælde sit hoved gennem nogle dråber vand eller holde sit hoved i vandet i nogen tid for at få adgang til den kristne kirke. Det er en slags nyfødt til den kristne familie. I denne handling skal personen også sige, at jeg døber i faderens og sønens og den Hellige Ånds navn. Is giver dit barn en ny identitet også en livsmission og et ansvar. Denne begivenhed er virkelig livsændrende for dit barn. Dette er det første ansvar for A forældre at døbe deres spædbarn. Det er en slags lejlighed, når du fuldfører dit ansvar. Hvis du er forælder, skal du fejre det. Hvis du tænker, hvorfor fejre dit barns dåb med alle dine venner? Så her vil du forstå dens betydning.

Gør jubilæet mindeværdigt og effektivt:

Du er nødt til at indse dåbens nåde og også hjælpe dit barn til at vide, hvad er det? Hvorfor gør vi det? Hvad er formålet? Lær dem alt gennem dåbsdagen. Du kan fejre dette ved at samle nogle materialer, det er ikke obligatorisk bare for at gøre jubilæet mere effektivt. tage nogle dåbstearinlys til dit barn, give hende kjole, lav et dåbsattest af ham eller hende, lav videoer og fotos som dåbshukommelse, medbring hellig vand, stofmærker og udsmyk dit hus til festen gør det mindeværdigt så meget som du kan.

Nogle grundlæggende ting at undervise ved jubilæum:

Velsign dit barn på bønnetidspunktet og få frem, hvad der er livets mission. Du kan bruge hellig vand til at velsigne dit barn, der glitrer det hellige vand på hans eller hendes pande. Der er nogle punkter, du kan lære dit barn ved dåpsdagen. Lige præcis det kan du læse mere om på barnedaabstips.dk.
Fortæl dem, at dåben er en nøgle til at komme ind i nadverlivet, de er nu Guds børn, ligesom andre kristne børn. Fortæl dem, at alle er hans søster og bror.
Dit barn har kraften i at tro på Gud. Dåb giver dit barn chancen for at leve som et medlem af Kristi legeme.
Nu er han medlem af kirken. Ingen og intet kan fjerne mærket, at du tilhører Kristus.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here